Va informam ca in perioada 27 septembrie - 10 octombrie nu se primesc comenzi si nu se fac livrari.
Cautam Asistent farmacist pentru Administrarea Farmaciei Online:
- preluari comenzi online si telefon si procesarea acestora: generare facturi, awb pentru curier/posta, impachetare, urmarire colet, receptie ramburs/plati
- introducere/modificare produse in platforma online
- promovarea farmaciei in mediul online prin introducerea de anunturi si feed-uri de produse in site-urile partenere si identificare de noi oportunitati

Cunostinte: Utilizare Calculator, Clasificare/producatori/utilizare produse farmaceutice
Se asigura training si suport in toate etapele
Salarizare atractiva
Trimiteti CV la adresa de email alexandra.polihroniade@econofarm.ro
/ fax : 031 438 1961
comenzi@farmacia-econofarm.ro

Cum cumpăr


Pentru a comanda un produs apăsați butonul "comandă".

În coșul de cumpărături puteți face modificări asupra cantității sau puteți șterge produse din coș. De asemenea aveți posibilitatea de a selecta metoda de livrare preferată.

Odată alese produsele și cantitățile dorite completați formularul cu detalii personale. Dacă ați mai comandat de la noi sau dacă aveți un cont creat pe econofarm.ro accesați contul dumneavoastră folosind adresa de email și parola din formularul Client Vechi, caz în care nu va mai fi nevoie să completați din nou datele folosite la comanda anterioară.

Următorul pas este alegerea metodei de plată și specificarea eventualelor observații referitoare la comandă.

După ce ați verificat toate datele introduse apăsați butonul "TRIMITE COMANDA" pentru a trimite comanda spre procesare. În urma trimiterii comenzii veți primi un mesaj de înștiințare pe adresa de email specificată.
CONTINUA